15 Beste vippeserumer, ifølge hudleger 2023

Lei av vippeextensions? Vil du legge få enda mer glimt i øyet? Det beste vippeserumet kan hjelpe (og ja, vippeserum anses som trygt). Disse formlene er designet for å booste dine naturlige vipper, slik at de ser tykkere, sterkere, fyldigere og enda mørkere ut.

De kan også være en game changer mot hårtap eller til og med sprø vipper, noe som faktisk er vanlig. 

– Når vi blir eldre, gjennomgår vippene våre en reduksjon i tetthet og fylde,” sier hudlege Melanie Palm fra San Diego.

– I tillegg kan mascara, øyesminkefjernere, lim fra vippeextensions og vippekrøllere forårsake skade, forklarer øyelege Diane Hilal-Campo, MD, som også er grunnleggeren av Twenty Beauty.

– De beste vippeserumene lar vippene vokse lenger enn de vanligvis ville gjort før de løsner, sier Dr. Hilal-Campo.

Andre fungerer ved å fukte vippene eller styrke strukturen deres, men effekten varierer basert på ingrediensene og om du bruker reseptbelagt formel eller reseptfritt vippeserum.

Bimatoprost, et reseptbelagt prostaglandin som finnes i Latisse, retter seg mot hårsekkene, og starter effektivt ved kilden til vippehelse – og det er derfor det gir de beste vippeserumene.

– Latisse er den eneste kilden til bimatoprost som er FDA-godkjent for vippevekst, men reseptbelagte prostaglandiner har en risiko for bivirkninger, som misfarging av huden og irisfargen, sier Dr. Palm, som legger til at det kan ikke brukes hvis du er gravid eller ammer.

De reseptfrie vippeserumene er mindre kraftige, men brukes på samme måte som Latisse.

– Noen formler, som kan ta alt fra fire til 12 uker før de virker, hydrerer også vippene ved hjelp av hyaluronsyre og panthenol, mens andre er drevet av aminosyrer som arginin. Som byggesteinene til protein, kan dette bidra til keratinproduksjonen, forklarer Palm. 

Klar til å investere i et øyevippeserum? Dette er valgene anmeldere sier faktisk fungerer.

En vakker dame med lange, fyldige øyevipper som rammer inn hennes strålende øyne. Hennes øyenvipper er som silke, så myke og perfekt buet. De gir en ekstra dimensjon til hennes allerede vakre ansikt, og får henne til å se ut som en engel. Hennes øyenvipper er en naturlig skjønnhet som ikke trenger noe ekstra for å skinne. Hun er en drøm å se på, og hennes øyevipper er en av hennes mange fantastiske egenskaper.

Våre toppvalg:

Beste generelle vippeserum: Vegamour Gro Lash Serum

Beste reseptbelagte vippeserum: Latisse Lash Serum

Beste apotek-vippeserum: L’Oréal Paris Lash Serum Solution

Best for sensitive øyne: Kosas GrowPotion Fluffy Brow + Lash Boosting Serum

Best for tynnende vipper: Better Not Younger Superpower Lash Growth Serum

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

Denne formelen er utviklet av en lege på vegne av sin kone, og er nylig omformulert for å tåles bedre av de med sensitive øyne. Legen utviklen formelen da kona gjennomgikk kreftbehandling. Den har et peptidkompleks for å styrke og myke opp vippene, og er den eneste formelen på hyllen som også gir vippene en innebygd krøll – slik at du kan kvitte deg med krølleren. Det er tilfeldigvis også den Meghan Markle sverger til.

RevitaLash Advanced øyenvippebalsam er en klinisk testet formel som gir næring til øyevippene dine og gir dem et fyldigere og sunnere utseende. Denne balsamen er utviklet med en eksklusiv blanding av peptider, lipider, biotin og grønn teekstrakt som bidrar til å styrke og beskytte øyevippene dine. RevitaLash Advanced er enkel å bruke og påføres enkelt med en børste som følger med. Med regelmessig bruk vil du se en dramatisk forbedring i lengden og fylde av øyevippene dine.

Grande Cosmetics GrandeLASH-MD Lash Enhancing Serum

Denne øyelege-testede formelen gir mykere, fyldigere vipper og minimerer brudd i løpet av seks uker, takket være kombinasjon av vitaminer, peptider og aminosyrer. Den presise applikatoren gjør det enkelt å sveipe inn på vippekanten, og det er trygt å bruke med kontaktlinser.

Grande Cosmetics GrandeLASH-MD Vippeserum er en avansert formel som er spesielt utviklet for å gi deg lengre, fyldigere og sunnere vipper. Dette serumet inneholder en blanding av vitaminer, peptider og aminosyrer som kan bidra til å styrke og beskytte vippene dine, samtidig som det gir dem en synlig forbedring i lengde og fylde.

Dior The Diorshow Maximizer 3D Lash Primer Serum

En ekte hybridformel fungerer både som en vippeprimer – forbereder og beskytter vippene for mascara, øker volum, krøller og lengde – så vel som en vippebalsam for å øke tettheten over tid. Siden du bare trenger å bruke den under mascaraen, er den lett å inkludere i sminkerutinen din og gir selvfølgelig en mer umiddelbar uttelling enn et vippeserum alene.

Diorshow Maximizer 3D Lash Primer Serum er en primer som gir vippene dine en tredimensjonal effekt. Den forbedrer vippens lengde, volum og krumning, og gjør at mascaraen sitter bedre og varer lenger. Den inneholder også en pleiende formel som styrker og beskytter vippene. Med Diorshow Maximizer 3D Lash Primer Serum får du en dramatisk og intens øyemakeup som varer hele dagen.

The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum

Mens mange vippeserum er en investering har denne en lavere prislapp, men sparer ikke på kruttet av den grunn. Faktisk har den fire typer peptidteknologier for å skape tette, tykke vipper med kliniske resultater på så få som fire uker (med påføring to ganger daglig). Du kan også bruke den på brynene for en boost der også. 

The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum. Dette serumet er spesielt utviklet for å forbedre utseendet på både øyevipper og øyenbryn. Med en kraftig blanding av peptider og nærende ingredienser, kan dette serumet hjelpe til med å styrke, forlenge og gi mer fylde til både vipper og bryn.

Obagi Nu-Cil Eyelash Enhancing Serum

Stjernen i dette vippeserumet er merkets eksklusive NouriPlex-teknologi, en strategisk kombinasjon av biotin – som støtter sunn hårvekst – natriumhyaluronat, panthenol og en lipidforbindelse som retter seg mot vippens vekstfase. Siden den er beregnet på bruk om natten, trenger du ikke å stresse om du bruker kontaktlinser. 

Obagi Nu-Cil Øyevippeserum er en kraftig formel som bidrar til å styrke, forlenge og gi volum til vippene. Serumet inneholder en unik blanding av peptider og næringsstoffer som hjelper til med å forbedre vippens helse og utseende. Ved å bruke Obagi Nu-Cil Øyevippeserum regelmessig kan du oppleve lengre, fyldigere og sunnere vipper. Dette serumet er enkel å påføre og kan brukes både om morgenen og kvelden.

Lashfood Phyto-Medic Eyelash Enhancer

Dette Ecocert-sertifiserte vippeforbedrende serumet har mer enn 99 % ingredienser av naturlig opprinnelse, inkludert et patentert kompleks designet for å gi næring til vippene. I tillegg kombinerer den arginin med soyaproteiner for å pleie og støtte sunn hårvekst.

Lashfood Phyto-Medic Eyelash Enhancer er en naturlig formel som er utviklet for å fremme sunnere og lengre øyevipper. Den inneholder en unik blanding av naturlige ingredienser som bidrar til å styrke og beskytte vippene, samtidig som den gir dem næring og fuktighet. Dette produktet er spesielt utviklet for å være skånsomt mot øynene, og kan brukes av personer med sensitiv hud. Med regelmessig bruk vil du oppleve synlig lengre, fyldigere og sunnere vipper.

Kosas GrowPotion Fluffy Brow + Lash Boosting Serum

Dette bryn- og vippeserumet bruker ikke ett, ikke to, men tre peptider (sammen med vegansk keratin) for å gi næring og styrke vippene, mens panthenol og hyaluronsyre øker glans og fuktighet. Ikke bare gjør den vinklede due-fot-applikatoren påføringen sømløs, men formelen er også hypoallergen og fri for prostaglandin, noe som gjør den til en vinner for sensitive øyne.

Kosas GrowPotion Fluffy Brow + Lash Boosting Serum er en serum som gir øyenbryn og vipper næring og styrke. Den inneholder en blanding av planteekstrakter og peptider som stimulerer hårvekst og forbedrer tekstur og fylde. Serumet er også beriket med hyaluronsyre og panthenol som gir fuktighet og styrker hårstråene. Kosas GrowPotion Fluffy Brow + Lash Boosting Serum er en vegansk og cruelty-free formel som gir deg naturlig vakre øyenbryn og vipper.

Latisse Lash Serum

Latisses store fordel er at resultatene er dokumentert, men så er også dette reseptbelagt. 

– Latisse fungerer virkelig, sier øyelege Ashley Brissette ved Weill Cornell Medicine og grunnlegger av øyepleiemerket Daily Practice.

– Det har bivirkninger, men hvis du mistet vippene på grunn av hormonelle endringer, cellegiftbehandling, eller ønsker å bruke det midlertidig, vil du se en god effekt.

Utenom det er den eneste ulempen at du må gå til legen for å få resept. 

Latisse vippeserum er en FDA-godkjent behandling som kan hjelpe deg med å få lengre, fyldigere og mørkere vipper. Vippeserumet er enkel å bruke, og kan gi synlige resultater allerede etter 4 uker.

Latisse vippeserum inneholder en aktiv ingrediens som heter bimatoprost. Denne ingrediensen stimulerer hårvekst og forlenger vekstfasen til vippene dine. Resultatet er lengre og fyldigere vipper som ser naturlige ut.

RapidLash Eyelash Enhancing Serum

Det som skiller dette vippeserumet er ikke bare den langt lavere prisen enn de andre på denne lista, men også at den har et kompleks med seks ingredienser for å målrette mot ulike smertepunkter for vippene – tenk polypeptider for å begrense brudd, panthenol for å gi næring, og aminosyrer for å styrke proteiner, blant annet. Lett å bruke er den også: bare påfør lett før sengetid. 

RapidLash øyevippeserum forbedrer utseendet på dine naturlige øyevipper og øyenbryn. Serumet er spesielt formulert med en blanding av aktive ingredienser som bidrar til å styrke, beskytte og forlenge øyevippene. Påfør serumet på renset hud langs vippekanten hver kveld før du legger deg. Resultatene kan sees etter bare noen få uker med regelmessig bruk. RapidLash er trygt å bruke og egner seg for alle hudtyper.

L’Oréal Paris Lash Serum Solution

Ikke bare er denne fullpakket med fuktighetsgivende ingredienser – som glyserin og hyaluronsyre, for ikke å snakke om panthenol – men den er også formulert med tanke på sensitive øyne. Den har en praktisk applikator som er lettere for nybegynnere å bruke enn de vanlige, superslanke versjonene.

L'Oréal Paris Vipper Serum Solution - styrk og plei dine vipper med denne avanserte formelen. Serumet gir næring til vippene og bidrar til å forbedre deres naturlige tilstand. Med regelmessig bruk, vil vipper bli sterkere, lengre og fyldigere. Påfør på renset hud langs vippekanten hver kveld for best resultat. Unngå direkte kontakt med øynene.

Lancôme Cils Booster Lash Revitalizing Serum

Med arginin, panthenol og bioton, ser ingredienslisten for dette serumet ut som en virkelig boost for vippene dine. Den lette formelen (som tørker på to minutter) er designet for å reparere skadede eller overbehandlede vipper, noe som gjør den til en vinner hvis du tar vippeperm. 

Lancôme Cils Booster Lash Revitalizing Serum er en innovativ formel som gir næring til vippene og gir dem en revitalisert og sunn utseende. Dette serumet er beriket med vitamin E og arginin, som hjelper til med å styrke og beskytte vippene mot skader og brudd. Det gir også en umiddelbar fylde og lengde til vippene, og forbedrer effekten av mascara. Med regelmessig bruk vil vippene bli mykere, sterkere og mer voluminøse. Gi vippene dine den ultimate pleien med Lancôme Cils Booster Lash Revitalizing Serum.

Talika Lipocils Expert

Serumet tar sikte på å erstatte mascaraen din fullstendig, med et botanisk kompleks for å støtte vippevekst og andre ingredienser for å gjøre vippene mørkere, styrke og til og med krøll. I tillegg har den en unik applikator med både due-fot-applikator og spoolie for jevn påføring.

Talika Lipocils Expert er en avansert øyevippeserum som bidrar til å styrke, forlenge og gi volum til vippene. Serumet inneholder en unik blanding av naturlige ingredienser som bidrar til å stimulere veksten av øyevipper, samtidig som det pleier og beskytter dem. Med regelmessig bruk kan Talika Lipocils Expert gi deg lengre, fyldigere og sunnere vipper.

Better Not Younger Superpower Lash Growth Serum

Designet for å motvirke aldring av vippene – altså for deg som sliter med tynnere vipper – har denne formelen vist seg å øke vippedensiteten med opptil 82 % etter fire uker. Dens aktive ingrediens er vitaminpakket gresskarfrøekstrakt, som fungerer sammen med panthenol, biotin, hyaluronsyre og peptider for å gi næring til vippene. Bonus: Den er ikke testet på dyr, vegansk og fri for parabener også.

Better Not Younger Superpower Lash Growth Serum er en kraftig formel som er designet for å styrke og forlenge vippene dine. Denne serumet inneholder en unik blanding av naturlige ingredienser som bidrar til å stimulere hårvekst og beskytte vippene mot skade. Med regelmessig bruk kan du forvente å se mer fyldige, lengre og sunnere vipper på bare noen få uker. Dette serumet er enkelt å bruke og kan enkelt integreres i din daglige skjønnhetsrutine. Prøv Better Not Younger Superpower Lash Growth Serum i dag og opplev fantastiske resultater for dine vipper.

Luna Nectar Moon Boost Lash & Brow Enhancing Serum

Ja, den unike vannfrie formuleringen betyr at du får enda flere aktive ingredienser. Imidlertid skiller denne seg stort sett ut for å ha en annen tilnærming til tykkere vipper; den utnytter adaptogene ingredienser, som burdockrot og rødkløver, for å oppveie den hormonelt drevne svakheten og sprøheten forårsaket av stress.

Luna Nectar Moon Boost Lash & Brow Enhancing Serum er en kraftig formel som gir næring til vipper og bryn for å gi dem et fyldigere og sunnere utseende. Den er laget med naturlige ingredienser som er skånsomme for huden og kan brukes på daglig basis. Serumet inneholder peptider, aminosyrer og vitaminer som hjelper til med å styrke og beskytte hårstråene, samtidig som de stimulerer vekst. Ved å bruke dette serumet regelmessig vil du oppleve mer definerte og fyldigere vipper og bryn.

Vegamour Gro Lash Serum

Både Dr. Brissette og Dr. Hilal-Campo mener denne er en sterk konkurrent til reseptbelagte varianter. 

 – Den primære ingrediensen i denne formelen er CBD, eller cannabidiol, som antas å fungere på samme måte som ricinolsyre når det gjelder vippehelsen, sier Dr. Hilal-Campo. 

– Den inneholder også peptider og mungbønneekstrakt – mungbønneekstrakt er naturlig rik på selen, et mineral som antas å spille en viktig rolle i sunn hårvekst.

Vegamour Gro Lash Serum er en naturlig og kraftig formel som er designet for å gi deg fyldigere og lengre vipper. Dette serumet inneholder en blanding av planteekstrakter og vitaminer som bidrar til å styrke og nære vippene dine. Det er enkelt å bruke, og resultatene kan ses på så lite som 30 dager. Vegamour Gro Lash Serum er også vegansk og cruelty-free, og inneholder ingen parabener eller sulfater. Prøv det i dag for å få vakre, sunne vipper!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Populære tilbud

Populære merker

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://velbehag.no

Comments

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Om oss

Velbehag er et norsk selskap som driver medisinske hudklinikker i en rekke byer med leger, sykepleiere og andre dyktige terapeuter. I tillegg har vi en nettbutikk for å tilgjengeliggjøre alle våre produkter til hele landets befolkning. Her finner du et bredt utvalg av produkter fra anerkjent merkevarer innen helse, hudpleie, hårpleie og mye mer.