Generelt

Har dere fysiske butikker?

Ja, det har vi! Det vil si, vi har klinikker hvor vi selger både behandlinger og et utvalg av våre mest populære produkter fra nettbutikken. Finn din nærmeste klinikk her: velbehagklinikk.no

Hvor har dere kontor?

Velbehag har hovedkontor i Kristiansand sentrum. Her styrer vi nettbutikken, våre klinikker - og har faktisk en egen klinikk i samme bygg som kontoret.

Min bestilling

Hvordan endrer jeg min ordre?

Ordreendringer kan kun gjøres på pakker som ikke allerede er pakket. Ved ordreendring ber vi deg kontakte kundeservice så fort som mulig på hei@velbehag.no. Vi gjør oppmerksom på at ventetiden på saksbehandlingen per mail er lenger i perioder som kan medføre at vi ikke registrerer henvendelses innen pakken er pakket og sendt.

Jeg angrer på kjøpet, hva gjør jeg?

Du har alltid 14 dagers angrerett hos oss, dette gjelder fra den dagen du mottar din pakke. Ta kontakt med kundeservice på hei@velbehag.no så hjelper vi deg videre.

Levering

Hvor er min ordre?

Når din pakke sendes ut fra lageret sender vi deg en automatisk leveransebeskjed på mail. I denne mailen finner du leveranseopplysninger som f.eks sporingsnummer og sporingslink. 

Hvor sender dere pakker fra?

Vårt lager ligger i Kristiansand og alle ordrer sendes derfra.

Hva koster frakten?

Ingenting. Hos oss får du alltid gratis frakt - uansett. 

Hva skjer om jeg ikke henter ut pakken?

Hvis du ikke henter ut din bestilling blir pakken automatisk returnert til oss. Hvis dette ikke er avtalt med oss på kundeservice vil du som kunde bli belastet med et gebyr på 250 kr som dekker våre utgifter ved sendingen.

Må jeg betale toll?

Velbehag er et norsk selskap med lager i Kristiansand. Du betaler derfor ingen toll.

Retur

Hvordan returnerer jeg et produkt?

Vi spanderer frakten til deg, men dersom du må sende produktet tilbake tilkommer et gebyr på 79kr. Ta kontakt med kundeservice på hei@velbehag.no så hjelper vi deg videre. Eventuelt kan du sende produktet i retur selv. Husk å merk pakken med avsender og ordrenummer.

Returadresse:

Velbehag Kirkegata 26 AS

Kirkegata 26

4616 Kristiansand

Husk at alle returnerte produkter må være uåpnede og ubrukte for at vi skal kunne godkjenne returen.

Hva gjelder for returer av hygieneprodukter?

Åpnede eller brukte sminke-, hudpleie- eller hygieneprodukter tas ikke imot i retur av hygieniske årsaker. På denne måten kan vi garantere at alle våre kunder kjøper et urørt og fresht produkt.

Er det mulig å bytte vare?

Ved bytte ønsker vi at du returnerer produktet, for å deretter legge en ny bestilling. Dette fordi du så fort som mulig skal få rett vare.

Hva skjer om jeg ikke henter ut pakken?

Hvis du ikke henter ut din bestilling blir pakken automatisk returnert til oss. Hvis dette ikke er avtalt med oss på kundeservice vil du som kunde bli belastet med et gebyr på 250 kr som dekker våre utgifter ved sendingen.

Må jeg betale toll?

Velbehag er et norsk selskap med lager i Kristiansand. Du betaler derfor ingen toll.

Betaling

Hvilke betalingsløsninger tilbyr dere?

Vi tilbyr betaling med Vipps og Klarna. 

Gjennom Klarna har du mulighet til å betale direkte med kort, faktura eller delbetaling. 

Les mer om Klarna faktura og delbetaling 

Populære tilbud

Populære merker

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://velbehag.no

Comments

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Om oss

Velbehag er et norsk selskap som driver medisinske hudklinikker i en rekke byer med leger, sykepleiere og andre dyktige terapeuter. I tillegg har vi en nettbutikk for å tilgjengeliggjøre alle våre produkter til hele landets befolkning. Her finner du et bredt utvalg av produkter fra anerkjent merkevarer innen helse, hudpleie, hårpleie og mye mer.